O bezpečnosť vchodových dverí sa postará automatický trojbodový zámok

Vchodové dvere sú vstupnou bránou do domu. V prvom rade musia byť bezpečné, aby zabránili vniknutiu nepozvaných hostí. Pri ich výbere je preto potrebné zohľadniť ako konštrukciu, tak aj kvalitu kovania, ktoré má zásadný vplyv na bezpečnosť dverí. Pri hliníkových dverách LOMAX nemusíte mať obavy, aj keď pri odchode zabudnete zamknúť.

Nezamkli ste? Nepodliehajte panike…

Vchodové dvere AKTIV 77 patria na trhu k tým najodolnejším a svojim používateľom ponúkajú množstvo výhod. Vydržia extrémnu záťaž, takže sa môžete spoľahnúť na ich dlhodobú a bezproblémovú prevádzku. Zároveň poskytujú vynikajúcu tepelnú izoláciu, ktorá má pozitívny vplyv na úsporu energií. A to najdôležitejšie? S nimi sa nemusíte obávať o svoju bezpečnosť.

V spoločnosti LOMAX používame výhradne bezpečnostné trojbodové kovanie GU Secury s uzamykacími bodmi v hornej, strednej a dolnej časti dverí. Na rozdiel od bežného zámku, ktorý sa uzamkne len na mieste pri kľučke, tento systém po otočení kľúčom uzamkne všetky tri body. V skutočnosti však vôbec nemusíte otáčať kľúčom.

Zámok GU Secury Automatic, ktorý je súčasťou štandardnej výbavy našich dverí, sa po zatvorení dverí automaticky aktivuje. Závory zapadnú do rámu a sú zabezpečené proti vytlačeniu späť. Nemusíte sa teda vracať z práce, keď si uvedomíte, že ste zabudli zamknúť.

Bezdotykové otváranie dverí pre ešte väčšiu bezpečnosť

Okrem základnej zámkovej vložky GU Secury je dvere možné vybaviť (aj dodatočne) sofistikovaným systémom BioKey® Inside, vďaka ktorému vám na otvorenie stačí čip, odtlačok prsta alebo číselný kód. V kombinácii s trojbodovým kovaním tak bude váš dom nedobytnou pevnosťou.

vchodové dvere priečkové
Zámkovú vložku je možné doplniť aj systémom bezdotykového otvárania dverí.

Dom ako zo škatuľky

Životnosť, tepelná izolácia a bezpečnosť nie sú jedinými výhodami dverí AKTIV 77. Dizajn vchodových dverí môžete zladiť s garážovou bránou a okennými rámami a vytvoriť tak ucelený vzhľad vášho domu. Neobmedzujte sa len na našu ponuku 24 základných farieb a stoviek RAL odtieňov, ale pokojne sa sústreďte na detaily. Chceli by ste vchodové dvere falcové, alebo bezfalcové, pieskované sklo alebo doplnky z nehrdzavejúcej ocele? Ako budú dvere vyzerať, necháme úplne na vás.  

Dekor dreva je stále v móde

Ak nechcete robiť kompromisy v kvalite materiálu a hliník je pre vás voľbou číslo 1, nemusíte sa hneď lúčiť s predstavou, že vaše dvere budú „drevené“. Stačí si vybrať kašírovaciu fóliu s dekorom imitujúcim drevo. Kedysi bol obľúbený dub, dnes je v móde hlavne:

  • jaseň,
  • brest,
  • mahagón
  • a orech.

Fólie sú odolné proti oderu, UV žiareniu aj nepriazni počasia. Nemusíte sa teda obávať, že by dvere časom degradovali.

Montáž dverí zverte odborníkom

Ak keď si kúpite tie najodolnejšie a najkvalitnejšie dvere, neodborná montáž môže znehodnotiť všetky ich vlastnosti. Preto je vždy lepšie nechať to na profesionálov. V ideálnom prípade by mal dvere inštalovať technik predajcu, aby ste nestratili záruky, ktoré sú s výrobkom spojené.

S výberom vchodových dverí vám ochotne poradíme v najbližšej pobočke spoločnosti LOMAX, alebo nám môžete zaslať nezáväzný dopyt. Ak sa dohodneme, môžete sa spoľahnúť na odbornú montáž a záručný aj pozáručný servis.   

 

Zdroj fotografií: LOMAX