LOMAX svoje výrobky nanovo ponúka v prémiovom matnom prevedení. Ako jediný výrobca na česko-slovenskom trhu

LOMAX do svojho sortimentu zaradil unikátnu novinku. Svoje výrobky teraz ponúka tiež v špeciálnom matnom prevedení. Takzvané kašírovanie s označením VEKA SPECTRAL bolo doteraz na českom trhu nedostupné. LOMAX je tak v súčasnosti prvým výrobcom vrát, sietí, roliet a AL dverí v tuzemsku, ktorý tieto ultramatné fólie ponúka.

Matné domové príslušenstvo má jedine LOMAX

  • LOMAX rozšíril svoje služby o kašírovanie výrobkov ultramatnými fóliami VEKA SPECTRAL.
  • Kašírovanie je technika, pri ktorej sa na domové príslušenstvo, napr. na plastové, hliníkové, drevené či kompozitné, nanáša fólia. Tento spôsob úpravy bol pritom doteraz v tuzemsku nedostupný.
  • Po novom si tak zákazníci budú môcť vybrať zo 14 variant odolných fólií, ktoré vynikajú výbornými technickýmimechanickými vlastnosťami.
  • LOMAX túto matnú povrchovú úpravu ponúka pre sekcionálne a krídlové brány, siete proti hmyzu R50, hliníkové dvere AKTIV 77 a predokenné rolety.

     

Matné farby pre moderný domov

  • Úplne nový spôsob povrchovej úpravy prepožičia plastovým oknám doteraz nevídanú estetickú dimenziu.
  • Matné tmavé farby sa nielenže zaraďujú medzi najaktuálnejšie trendy v architektúre, sú tiež mimoriadne obľúbené medzi zákazníkmi. Aktuálne sú veľmi žiadané odtiene sivej, v minulosti sa najviac používal antracit.
  • Ultramatná fólia VEKA SPECTRAL okrem moderného dizajnu vyniká tiež radom ďalších vlastností. Jej povrch je na dotyk zamatovo hebký, pritom ale veľmi odolný proti poškriabaniu a vplyvom počasia.

     

Výrobky s touto povrchovou úpravou sú tak farebne stále, ľahko sa čistia, odpudzujú nečistoty a navyše na nich nezostávajú odtlačky prstov.