Spoločnosť LOMAX sa stala certifikovaným poradcom ES-SO Smart Solar Shading

Absolvovali sme školenie ES-SO Advisor v Akademii ES-SO, ktorá je európskym neziskovým združením pre solárne tienenie. Účasťou v tomto programe sme získali prestížny certifikát, ktorý nás oprávňuje poskytovať odborné poradenstvo a návrhy riešenia v oblasti inteligentnej tieniacej techniky.

Čo znamená byť certifikovaným poradcom ES-SO?

ES-SO je európska asociácia, ktorá sa venuje výskumu a vzdelávaniu v oblasti inteligentnej tieniacej techniky a jej vplyvu na energetickú účinnosť a kvalitu života v budovách. Jej cieľom je podporovať riešenia vyvinuté v tomto odvetví s ohľadom na trvalo udržateľný rozvoj a efektívne využívanie energie.

ES-SO ponúka školiace programy pre svojich členov, ktorí majú záujem stať sa certifikovanými poradcami v tejto oblasti. Tieto programy sú založené na najnovších poznatkoch získaných pri vývoji žalúziíroliet a iných tieniacich prvkov. Absolventi s certifikáciou sú oprávnení používať značku kvality „SMART SOLAR SHADING“. Tá reprezentuje výhody tieniacej techniky, ako napríklad:

Značka kvality Smart Solar Shading
Ako absolventi školenia ES-SO Advisor sme sa stali certifikovanými poradcami v oblasti tieniacej techniky, čo nás oprávňuje používať značku kvality Smart Solar Shading.

Čo to znamená pre našich zákazníkov?

Tým, že sme sa stali certifikovanými poradcami ES-SO, sme potvrdili naše odborné znalosti a kvalitu v oblasti inteligentnej tieniacej techniky. Nadviazali sme tak napríklad na ocenenie najvyššej dôveryhodnosti AAA Platinum Excellence. Dokážeme vám ponúknuť to najlepšie riešenie šité na mieru vašim potrebám, či už ide o novostavbu alebo o rekonštrukciu rodinného alebo bytového domu. S našimi výrobkami šetrnými k životnému prostrediu vám zabezpečíme optimálny komfort a úsporu energií.

Máte záujem o inteligentnú tieniacu techniku? Radi vám poskytneme viac informácií a pripravíme pre vás individuálnu ponuku. Stačí nám poslať nezáväzný dopyt alebo navštíviť najbližšiu pobočku spoločnosti LOMAX.
 

Poslať dopyt na tieniacu techniku 

 

Zdroj fotografií: ES-SO