Montáž garážovej brány LOMAX trvá menej ako 4 hodiny

Novú kvalitnú garážovú bránu LOMAX vám namontujeme už za niekoľko hodín. Či je leto alebo zima. Vďaka precíznemu zameraniu, kvalitnej konštrukcii a výrobe na mieru sú naši technici hotoví za pol dňa. 

Nová garážová brána za menej ako pol dňa

Rozsiahlejšie montáže nielen v rodinných domoch môžu trvať aj niekoľko dní. Často sa vyžaduje aj prítomnosť majiteľa pre prípad, že by bolo niečo potrebné. To znamená, že si musí zobrať na celý deň dovolenku. A niekedy dokonca na niekoľko dní. Pri montáži garážovej brány LOMAX táto starosť odpadá. 

Na montáž novej brány privezieme kompletnú konštrukciu brány a za pol dňa máme hotovo. A to predovšetkým vďaka starostlivej príprave a výrobe brány na mieru. Na základe dôkladného zamerania otvoru pre garážovú bránu vyrobíme konštrukciu, ktorá dokonale padne tam, kam má.

A aj keď je kostra brány pomerne veľká, dokážeme ju kompletne namontovať za menej ako 4 hodiny

Konečný čas montáže závisí od konštrukcie brány, typu použitých pružín a samotného materiálu, do ktorého sa brána kotví. Vo finále záleží aj na type brány, ktorý si pre svoju garáž vyberiete. Bude to Home, Praktik, Delta alebo Excellent?

Doterajší rekord z hľadiska času montáže garážových brán LOMAX je 3 hodiny a 22 minút.

Prečo je brána namontovaná tak rýchlo?

Precízne počiatočné zameranie, dômyselná konštrukcia, výroba na mieru a spoľahliví pracovníci. Vďaka tomu všetkému je montáž garážových brán LOMAX veľmi rýchla. A ako vlastne vyzerá taký montážny (pol)deň? 

  1. Technickí pracovníci privezú jednotlivé časti brány na miesto.
  2. Za niekoľko minút spoja k sebe jednotlivé diely.
  3. Venujú sa finálnemu doladeniu, aby brána slúžila bez problémov.

Montáž garážových brán v každom ročnom období

Či praží slniečko alebo mrzne. Inštalácia garážových brán pre nás nie je problémom v žiadnom počasí a robíme ju v každom ročnom období. Na rozdiel od stavebných prác nepoužívame žiadne chemické zmesi, ktoré by si neporadili aj so silnými mrazmi. Pri montáži používame vŕtačky, skrutky, matičky a hmoždinky a novú bránu do garáže nainštalujeme aj pri teplote 15 °C pod nulou.

A aká je najväčšia výhoda montáže v zime? Inštaláciu môžete naplánovať na ľubovoľný čas a vyhnúť sa stavebnej sezóne od jari do jesene, ktorá je oveľa hektickejšia. Zároveň nebudete musieť na novú bránu dlho čakať. Výrobné linky sú mimo sezóny menej vyťažené, takže čas medzi objednávkou a montážou sa výrazne skráti.

Uvažujete o novej garážovej bráne a chcete získať viac informácií o využití výrobných liniek a predbežných termínoch dodania? Kontaktujte nás alebo navštívte niektorú z našich pobočiek.

 

Zdroj fotografií: LOMAX