Ktoré vchodové dvere do domu majú zaručenú životnosť? LOMAX AKTIV 77!

Hliníkové dvere AKTIV 77 vynikajú prvotriednymi izolačnými vlastnosťami, prakticky nulovou údržbou a nevídanou životnosťou. Aj vďaka množstvu bezpečnostných prvkov patria k absolútnej špičke vo svojej triede. Tým ale zoznam výhod nekončí. Prečítajte si, prečo sú práve tieto vchodové dvere tou správnou voľbou pre váš dom.

Budú vám slúžiť po celú večnosť

Kúpu vchodových dverí nemožno porovnávať s kúpou bežného spotrebného tovaru. V ideálnom prípade ide o jednorazovú investíciu na celý život, podľa toho by ste preto mali pristupovať aj k ich výberu. V prvom rade musia byť odolné voči všetkým vplyvom vonkajšieho prostredia, od rozmarov počasia až po vniknutie nežiaducich osôb. Hliníkové dvere AKTIV 77 sú z tohto hľadiska najodolnejším typom dverí na trhu.

Vďaka použitým materiálom sa nedeformujú ani po dlhšom používaní a zachovávajú si svoj tvar a pevnosť aj pri tých najväčších teplotných extrémoch. Sú vhodné aj na veľmi frekventované miesta, ako sú vchody do panelákov alebo bytových domov. Aj pri veľkom zaťažení majú životnosť viac ako 50 rokov bez toho, aby sa zhoršila ich funkčnosť. 

Sú prakticky bezúdržbové

Na dlhú životnosť má okrem iného vplyv veľmi jednoduchá údržba. Hliníkové dvere totiž nie je potrebné prácne konzervovať a natierať špeciálnymi prípravkami, ako je to napríklad v prípade drevených dverí. Ušetríte tak čas aj peniaze. Na bežné nečistoty stačí handrička alebo špongia a čistá voda.

Bezpečnosť dverí AKTIV 77 sa spája s modernými spôsobmi otvárania

Záleží nám na vašej bezpečnosti, preto majú dvere AKTIV 77 už v základnej výbave zabudovaný trojbodový bezpečnostný zámok GU Secury. Body v hornej i dolnej časti a pri kľučke sa vysunú jednoduchým otočením kľúča, ktorý ale nemusíte vôbec použiť. V zámku je totiž nastavené automatické zamykanie. Ak si teda cestou do práce spomeniete, že ste zabudli zamknúť, zbytočne sa nevracajte. Dvere budú nedobytnou pevnosťou.

Patríte medzi fanúšikov moderných technológií a vymožeností, ktoré uľahčujú každodenný život? Potom vás určite poteší možnosť vybaviť vchodové dvere LOMAX systémom BioKey® Inside, vďaka ktorému na ich otvorenie stačí odtlačok prsta alebo čip, prípadne špeciálny kód. Tým je zaistená úplná bezpečnosť.

vchodové dvere so sklom
Dizajn dverí je úplne vo vašich rukách. Z našej širokej ponuky farieb, dekorov, zasklenia a kovových doplnkov si určite vyberiete.

Teplo zostane tam, kde má

Vďaka dômyselnej sendvičovej konštrukcii sa môžete spoľahnúť aj na ich výborné tepelnoizolačné vlastnosti. Z dlhodobého hľadiska sa vám tak investícia do nových dverí vráti v nákladoch na vykurovanie, pretože:

  • tepelné mosty sú prerušené v profile, ráme, krídle aj v prahu,
  • v ráme je profil doplnený tepelnoizolačnými vložkami,
  • pre sklenené diely používame zateplený profil s trojsklom s celkovou šírkou 40 mm.

Vzhľad dverí si môžete nakonfigurovať podľa vašich predstáv

Či už máte radi osvedčenú klasiku, alebo sa nebránite malej výstrednosti, vaše nové vchodové dvere môžu byť úplne jedinečné. Ľahko ich farebne zladíte s oknami alebo s garážovou bránou, vybrať si môžete aj rôzne zasklievacie prvky alebo kľučky a držadlá. Dizajn je skrátka úplne vo vašich rukách. 

V tejto súvislosti sa oplatí poznať aj rôzne typy dverí z hľadiska konštrukcie, ktorá prispieva k ich konečnému vzhľadu a do určitej miery aj k ich vlastnostiam. Môžu byť:

  • falcové s profilovanou hranou pozdĺž celého obvodu krídlového rámu,
  • bezfalcové, kde krídlo tvorí rovinu so zárubňou a pánty sú v nej skryté,
  • pivotové (otočné) s excentrickými pántmi,
  • ale aj priečkové, kde môžete mať výplň rozdelenú niekoľkými priečkami alebo môžete mať úplne skrytý rám krídla.

Nechajte si vypracovať nezáväznú cenovú kalkuláciu na dvere LOMAX AKTIV 77. Stačí, keď vyplníte dopytový formulár, na základe ktorého sa vám do 3 dní ozveme.

 

Zdroj fotografií: LOMAX